loading

EXTERIEUR REINIGEN CAMPER

EXTERIEUR REINIGEN CAMPER

Vanaf €150,-

Als u er zelf niet aan toe komt, maar toch graag een schone camper wilt, kunt u uw camper laten wassen door Mr Polish. We reinigen compleet van A tot en met Z. Uiteraard word de bovenkant van uw camper niet vergeten.

 

EXTERIEUR REINIGEN + WAX BEHANDELING CAMPER

Vanaf €275,-

Wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw mooi gewassen en of gepolijste camper? dan raden wij u aan om uw camper te laten Waxen. De wax beschermd de lak tegen zon, regen en alle andere externe factoren.

 

EXTERIEUR REINIGEN + POLIJSTEN + Coating BEHANDELING CAMPER

Vanaf €1485,-

Kleine krasjes komen makkelijk aan het licht. Door uw camper te polijsten, kunnen wij de lichte krasjes herstellen en roestvorming tegengaan. Dit gebeurt met professionele gereedschappen en duurzame poets producten. Bij dit pakket kiest u voor de perfecte glans,duurzame verzegeling tot wel 5 jaar met garantie tegen een betaalbare prijs.

 

INTERIEUR REINIGEN CAMPER

Vanaf €145,-

Met een camper ben je altijd mobiel. Of je nou op de camping verblijft of langere tochten gaat maken, genieten van de vrijheid doe je dan ook altijd. Belangrijk is dat je zowel binnen als buiten de camper leeft. Het interieur is vaak iets wat niet altijd goed bijgehouden kan worden. Zeker na de vakantie periode schiet dit er weleens bij in. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het totaal onderhoud van uw camper, en ook voor uw interieur bent u van harte welkom.

 

INTERIEUR STOOM BEHANDELING

Vanaf €185,-

Heeft u een tweedehands camper gekocht, en wilt u starten met een schoon en bacterievrij interieur? Laat hem dan behandelen bij ons voor een totaal behandeling van de binnenzijde. Interieurreiniging van de camper bestaat oa uit een dieptereiniging d.m.v. stoom. De stoomreinigers welke hiervoor gebruikt worden garanderen een hoogstaande en kwalitatieve interieurreiniging

 

INTERIEUR LEDER BEHANDELING

Vanaf €55,-

Vlekken en vuil voorkomen is beter dan genezen. Door in eerste instantie te zorgen voor een goed onderhoud van het leder, komt u al een heel eind. Wij reinigen uw lederen interieur en verzorgen deze voor langdurige bescherming en souplesse.

 

 

COMPLETE POETSBEURT CAMPER

Vanaf €750,-

Wij bieden u ook een complete poetsbeurt aan. De camper wordt dan zowel binnen als van buiten gereinigd, gepolijst, gewaxed en uw bekleding krijgt een UTP behandeling. U verlaat Mr Polish  met een camper die blinkt alsof hij net uit de showroom komt.

BEL NU
ADRES