loading

Reactie toevoegen

Recente opmerkingen

Topwerk geleverd

20 - 07 - 2019

Nanocoating en behandeling ramen van nieuwe wagen Mercedes E Coupé. Zeer vriendelijke ontvangst met goede uitleg van de zaakvoerder. Precies volgens afspraak opgeleverd. Top werk en afspraak ivm jaarlijkse nabehandeling.

Bob

Betrouwbaar met zeer goede service!

22 - 12 - 2018

Wij waren erg tevreden over het resultaat. Onze wagen ziet er weer als nieuw uit! Tot in de puntjes verzorgd werk. Snelle service en goede communicatie, zodat we onze wagen ook niet lang hoefden te missen. Zeker ook een aanrader als je je auto wil verkopen. Betrouwbaar en vriendelijk personeel!

Marjolein

    Staan altijd direct klaar. En voor een goede prijs is je auto spik en span. Ze zijn zeer correct, en leveren perfect werk af. Ze werken het tot in de puntjes af.

    thumb Wendy Peeters
    11/04/2018

    correcte service , vriendelijke onthaal. ?%better than showroom Delivery ?✓ ?% high end producten✓ ?%Top service garantie✓ Beste detail center in de regio wat resulteert in de perfecte showroom staat levering van je voertuig. top doe zo verder !!!

    thumb Avdi Emre
    10/25/2018

    ze doen hun werk perfect

    thumb Emiel Luyten
    8/18/2018

    5 star review  Top werk, koplampen laten doen terug gelijk nieuw

    thumb Christophe Goetschalckx
    7/05/2018

    5 star review  Mijn c32 daar gebracht na dat deze 6 maand terug geheel was overgespoten. En de spuiter een klus had geleverd om van te vloeken. Maar na dat deze is behandeld door deze toppers. Glimd en glanst ze eindelijk zo als het moet. Wat een pracht job hebben ze geleverd.

    thumb Olivier Dupre
    6/19/2018

    5 star review  Happy!! wist niet wat te verwachten , Maar mijn auto is terug als nieuw vanbinnen en extra glans vanbuiten!! super !! vriendelijke ontvangst en uitleg ,kan dit iedereen aan bevelen .

    thumb Sandra Lathouwers
    5/16/2018

    5 star review  Zeer vriendelijk super mooi resultaat van de wagen. De wagen zien er weer uit als nieuw egt een top service super blij met de bahandeling.zeker de moeite waard ��

    thumb Maerten Verswijver
    5/13/2018

    5 star review  Super goed gedaan. Super veel glans! Zeer vriendelijke mensen

    thumb Bob Maes
    5/04/2018

    5 star review  . ����� excellent professionalism. Goed gedaan. aardige mensen. Ik raad aan

    thumb Sergio Fernandes
    4/29/2018

    5 star review  Super service, aardige mensen maar bovenal super afgeleverde auto. Zowel interieur als exterieur naar Nieuwstraat gebracht. Mij zien ze terug!!

    thumb Xander Buitenhuis
    4/25/2018

    5 star review  Aangenaam persoon en zijn werk is TOP !! Echte Aanrader !!!!

    thumb Vic Geenen
    3/31/2018

    5 star review  Professioneel werk geleverd Auto toch in hoger niveau gebracht meer glans meer plezier Volgende stap komt coating erop Prachtwerk geleverd , topkwaliteit

    thumb Eric Leynen
    12/29/2017

    5 star review  mijn auto ziet er terug als nieuw uit zeer goed gedaan

    thumb Ivo Dierckx
    10/13/2017

    5 star review  Vriendelijke mensen met super resultaten! �

    thumb Meliissa Gys
    8/07/2017

    5 star review  Zeer goed resultaat �

    thumb Mike Lambregts
    7/17/2017

    5 star review  mijn vivaro staat er weer superstrak bij. mensen met een passie voor hun bedrijf

    thumb Kim Baelemans
    7/12/2017

    5 star review  Vandaag mijn auto laten polieren en ik moet zeggen het resultaat is geweldig! Showroomstaat gewoon, tiptop in orde en een supergeweldige service! 😀

    thumb Morad Ch
    7/05/2017

    5 star review  Knap eindresultaat met professionele uitleg! Zeer tevreden!

    thumb Kristof Donckers
    7/01/2017

    5 star review  Wij hebben onze pick up gebracht en waren echt verbaasd hoe mooi ze was geworden Daarna hebben wij een andere auto van ons er ook heen gebracht. Wat geweldig Ofdat je een weer een nieuwe heb En tot slot ..... de 3e auto hebben wij net gebracht � Dus tis echt een aanrader

    thumb Jess Zoraya
    6/30/2017

    5 star review  Vandaag op Zondag!!! Mijn Astra Gtc turbo laten cleanen. Wat een metamorfose zeg � Een top bedrijf met mensen die verstand en passie hebben voor schone auto's! Een echte aanrader. Bedankt voor jullie top service en jullie zien mij zeker terug. Het gaat jullie goed �

    thumb Huib Artz
    6/25/2017

    5 star review  Super gedaan! Onze auto is weer als nieuw. Heel vriendelijk ontvangen, ben heel tevreden. Wij komen zeker terug!

    thumb Katrien Tom Van Rooy
    5/23/2017

    5 star review  Vriendelijke en goede service! Wagen weer als nieuw! Bedankt

    thumb Bjorn Akkermans
    4/14/2017

    5 star review  Super service en een verbluffend resultaat!! Dankjewel

    thumb Nancy Willems
    4/14/2017

    5 star review  Zeer vriendelijk, uitzonderlijk werk geleverd ben zeer tevreden.

    thumb Erik Lancel
    4/05/2017

    5 star review  Een grote vuile auto word terug zeer netjes. Dank je wel

    thumb Leentje Van Hoek
    3/20/2017

    5 star review  Super resultaat. Mijn auto glanst heel mooi en nog steeds. Ongeacht regen, natte sneeuw en vorst. Ik zal jullie zeker aanraden aan mijn vrienden. Heel erg bedankt voor de service. Kom zeker nog eens langs.

    thumb Songul Ozmen
    1/29/2017

    5 star review  Meer dan tevreden! Weken later nog steeds het 'wax-effect' als de wagen gewassen wordt!

    thumb Steven Benou
    1/29/2017

    5 star review  Ik heb hier onlangs een wagen laten poetsen voor deze te koop te zetten. De lak had verschillende plekjes die aandacht nodig hadden welke zeer netjes weggewerkt zijn. Zeer tevreden en het resultaat mocht er zijn. Een terugkerende klant in de toekomst!

    thumb Michael Peeters
    12/21/2016

    5 star review  Mijn auto is weer als nieuw dat hebben jullie super gedaan. Ik beveel het iedereen aan om naar jullie te komen.

    thumb Sluyts Inge
    12/21/2016
BEL NU
ADRES