loading

OPTI-COAT

Opti-Coat is een harde, keramische transparante lak die een permanente bescherming biedt aan alle lakken met een kraswerende eigenschap. Dit resulteert in een kras- en hologramvrije lak, die tevens permanent beschermend is. In tegenstelling tot de fabriekslakken is Opti-Coat volledig resistent tegen zuurhoudende elementen zoals vogelpoep, zure regen en andere schadelijke stoffen. Bijgevolg is de glans steeds beschermd!

ULTIEME BESCHERMING

Opti-Coat is geen beschermende wax of lakverzegeling die afbreekt bij het wassen of oplost door de UV-stralen of afbreekt door de natuurelementen. Opti-Coat hecht zich permanent aan de lak en geeft dus een definitieve bescherming die nooit afneemt of oplost.

 

PERMANENTE COATING

Een enkele laag van Opti-Coat Pain Protection meet een dikte van 2 Microns. In vergelijking met andere beschermingsproducten is Opti-Coat tot 100 keren dikker dan de andere producten. Tests tonen aan dat een conventionele wax minder dan 0,02 Microns heeft. Door zijn dikte van 2 Microns geeft Opti-Coat dus een betere bescherming aan fabriekslakken en heeft Opti-Coat de eigenschap om lichte krassen te absorberen.

EEN SUPERIEURE COATING

Wij zorgen er voor dat de eigenaar van het voertuig de meest geavanceerde coating geïnstalleerd krijgt.
Opti-Coat is de ultieme bescherming tegen chemische vloeistoffen, en harder dan de fabrieks-laklaag waardoor krassen en swirls minder kans krijgen.

 

PERMANENT HYDROFOBISCH

Opti-Coat geeft het oppervlak een permanent hydrofobische werking waardoor het makkelijker te reinigen is en ook langer schoon zal blijven. De ultieme vorm van auto detailing!

 

BESCHERMT DE VERKOOPWAARDE

Doordat Opti-Coat er voor zal zorgen dat de auto in de staat blijft zoals u hem bij ons afhaalt zal de verkoopprijs en/of inruilwaarde van uw voertuig beter gehandhaafd blijven.

Opti-Coat Pro

Opti-Coat Pro een permanente coating betreft, zal de ondergrond goed
moeten worden voorbereid. Eventuele vlekken, krassen en/of vervuiling op/in de
lak zullen daarom worden verwijderd. Op een goed voorbereidde lak, zal Opti-
Coat Pro een vloeiende, heldere uitstraling geven.
Deze coating geeft 5 jaar bescherming v.a 800,-

Opti-Coat Pro Plus 

Opti-Coat Pro Plus  zorgt voor een nog gladder oppervlak, meer glans dan men reeds van ons gewend is met de Opti-Coat Pro. Het werkt als een versterker van de Opti-Coat Pro en is daardoor het ultieme wat wij u kunnen bieden op het gebied van ceramische coatings. De geavanceerde formule geeft een verbazingwekkende glans en voertuig protectie. Daarnaast zal het ook waterspots tegengaan en de hydrofobische eigenschappen zullen uw voertuig schoon houden en beschermen voor in de toekomst.

Deze Coating geeft 7 jaar bescherming v.a 1000,-

BEL NU
ADRES